Incendiu în localitatea Boroaia

28.11.2015, ora anunţării la 112 - 9:06

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Boroaia, au intervenit cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitei V.C., din comuna Boroaia.
La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau cu violenţă la acoperişul casei şi în interiorul acesteia (construcţie din lemn, cu învelitoare din azbociment şi tablă, cu o suprafaţă de 110 metri pătraţi), existând pericolul de propagare la bucătăria de vară.
Incendiul a fost lichidat la ora 10:50.
Au ars acoperişul casei pe 80 mp, obiecte de mobilier, aparatură electronică şi electrocasnică şi alte bunuri. Interiorul locuinţei s-a degradat în proporţie de 80%.
Pe timpul intervenţiei, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 70 de ani, care în încercarea de a salva bunurile personale din locuinţa cuprinsă de flăcări, a suferit arsuri la nivelul capului şi al membrelor superioare. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de o sobă neprotetejată termic faţă de materialele combustibile.
Pompierii au salvat bucătăria de vară.


plt.adj. Alin Găleată
purtător de cuvânt ISU Suceava

Mai nouă Mai veche