Beșa Alexandru - ultraj, amenințare, distrugere, lovire sau alte violențe asupra unui membru de familie

Beșa Alexandru - ultraj, amenințare, distrugere, lovire sau alte violențe asupra unui membru de familieProcurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată, a inculpatului BEȘA ALEXANDRU cercetat pentru săvârşirea a 2 infracțiuni de lovire sau alte violenţe asupra unui membru de familie, o infracțiune de ameninţare, una de distrugere, precum și a 5 infracțiuni de ultraj.

Din activitatea de urmărire penală efectuată s-a reținut că, la data de 30.03.2015, inculpatul Beşa Alexandru a lovit-o pe persoana vătămată B.M.E., cu pumnii şi picioarele, a distrus bunuri din magazinul gestionat de persoana vătămată şi i-a adresat acesteia ameninţări cu moartea. Organele de poliţie sosite de faţa locului pentru aplanarea incidentului, au fost ameninţate de inculpat cu moartea şi acte de violenţă. De altfel, el a încercat să îi lovească pe polițiști, reuşind să îi provoace leziuni unia dintre aceștia, care au necesitat pentru vindecare 2 – 3 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, la data de 26.04.2015, inculpatul Beşa Alexandru a lovit-o pe persoana vătămată B.M.E, cu palmele în zona capului şi i-a luxat degetul de la o mână. Organele de poliţie sosite la faţa locului, au fost ameninţate cu moartea şi cu acte de violenţă de inculpat.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


PURTĂTOR DE CUVÂNT,
PROCUROR,
Maria Cristina Ciornei

PRIM PROCUROR,
Lucian Stănescu

Mai nouă Mai veche