Măsuri pentru final de an 2015

Măsuri pentru final de an 2015Astăzi, 28 decembrie 2015, la sediul Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava a avut loc o şedinţă de lucru la care au participat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Direcţiei de Sănătate Publică, Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava, Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Gărzii Forestiere Suceava, Sistemului de Gospodărire a Apelor şi Serviciul de Ambulanţa Judeţean. În cadrul acestei întâlniri s-a solicitat instituţiilor mai sus menţionate asigurarea tuturor măsurilor de siguranţă şi ordine publică pentru perioada de final de an, respectiv 31.12.2015 - 03.01.2016.

Ca element suplimentar la măsurile stabilite a fost cel privind menţinerea curăţeniei în spaţiile publice, pe timpul desfăşurărilor manifestărilor de sfârşit de an organizate în aer liber.

Totodată, au fost analizate şi aspectele legate de evenimentul produs în data de 27 decembrie 2015, la o pensiune din Suceviţa, judeţul Suceava. Instituţii cu atribuţii de control (Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţia de Sănătate Publică, Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor) au efectuat verificări în zona lor de competenţă, prefectul judeţului, Constantin Harasim, solicitându-le acestora informări asupra constatărilor făcute, precum şi a măsurile legale dispuse.

Biroul de presă al Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava
Mai nouă Mai veche