Mesaj de mulțumire, 29 ianuarie 2016

Mesaj de mulțumere, 29 ianuarie 2016Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava aduce multumirile si recunostinta pentru profesionalismul de care a dat dovada personalul Spitalului Judetean de Urgenta „Sf. Ioan cel Nou” Suceava in gestionarea cazurilor medicale ce au privit doi colegi pompieri militari.

Acestia au fost adusi la Unitatea de Primire Urgente - SMURD Suceava cu afectiuni extrem de grave (accident vascular hemoragic, respectiv - disectie de aorta), nespecifice intervalului de varsta cuprins intre 30 si 40 de ani.

Ingerii salvatori in halate albe au vegheat asupra colegilor nostri in lupta lor pentru viata, astfel incat, in acest moment, sunt recuperati foarte bine, tinand cont de gravitatea cazurilor. Cadrele medicale sucevene au aratat ca au o inima mare si maini de aur, fara de care tamaduirea celor doi militari nu ar fi fost posibila.

Cuvintele de multumire sunt prea sarace in aceste momente, si de aceea incheiem prin a ne inclina respectuos in fata fiecaruia dintre ei si prin a le ura sa aiba parte de cat mai multe reusite in nobila misiune de salvare a vietii semenilor.


Compartiment Informare si Relatii Publice
I.S.U. Suceava

1 Comentarii

Mai nouă Mai veche