AJF Suceava: Comisia de disciplină, 21 aprilie 2016

AJF Suceava: Comisia de disciplină, 21 aprilie 2016
COMISIA DE DISCIPLINĂ – 21.04.2016
PROCES VERBAL


Încheiat azi, 21.04.2016, în ședința Comisiei de Disciplină a AJF Suceava.

În cadrul ședinței s-au luat în discuție următoarele jocuri:

1. AS FAGGA PÂRTEȘTII DE JOS – AS AVÂNTUL FRASIN, LIGA A V-A seria VEST, disputat la data de 17.04.2016, arbitru SRODER ROBERT, observator AGAFIȚA CRISTIAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul SIMIONESCU MARIAN LUCIAN de la echipa AS AVÂNTUL FRASIN pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul SIMIONESCU MARIAN – LUCIAN de la echipa AS AVÂNTUL FRASIN pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2016.

2. AS SILVA UDEȘTI – AS VOINȚA ZVORIȘTEA, LIGA A V-A SERIA EST, disputat la data de 16.04.2016, arbitru BILOUSEAC FLORIN, observator LICHTENSTEIN EDUARD.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 5 (cinci) jucători de la echipa AS SILVA UDEȘTI au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul AS SILVA UDEȘTI cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.b din RD AJF 2016.

3. AS MOLDOVA DRĂGUȘENI – ACS BUCOVINA II RĂDĂUȚI, LIGA INTER CONTI, JUNIORI B1, disputat la data de 17.04.2016, arbitru BREABĂN CRISTIAN, observator CATARGIU DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BUDĂI ALEXANDRU CIPRIAN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BUDĂI ALEXANDRU CIPRIAN pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2016.

4. AS MOLDOVA DRĂGUȘENI – ACS BUCOVINA II RĂDĂUȚI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, 17.04.2016, arbitru MORUZ ALEXANDRU, observator CATARGIU DUMITRU. Echipa ACS BUCOVINA II RĂDĂUȚI nu s-a prezentat la terenul de joc.

Comisia hotărăște: – având în vedere că echipa ACS BUCOVINA II RĂDĂUȚI prin d-nul VICHENTE POPESCU a depus acte justificative privind motivul neprezentării, se reprogramează jocul mai sus menționat la data de 05.05.2016, ora 17:30.

5. ACS JUNIORUL SUCEAVA 2 – LPS SUCEAVA, JUNIORI D, disputat la data de 15.04.2016, arbitru SPĂTARU IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că la finalul jocului un grup de părinți ai jucătorilor de la echipa ACS JUNIORUL SUCEAVA 2 au pătruns pe terenul de joc bruscând pe arbitrul jocului și încercând să lovească pe ambii arbitri. Părinții au fost cu greu potoliți de către d-nul LUP MARIUS și alți părinți de la echipa LPS SUCEAVA.

Comisia hotărăște: – suspendă terenul de joc de la LPS SUCEAVA pentru echipa ACS JUNIORUL SUCEAVA 2 pentru o etapă și sancționează clubul ACS JUNIORUL SUCEAVA 2 cu 100 lei penalitate sportivă cf. art. 82.1.c din RD AJF 2016.

6. AS INTERNAȚIONAL SALCEA – AS VIITORUL CETATEA BAIA, LIGA A V-A SERIA EST, din data de 17.04.2016 , joc neprogramat datorită restanțelor financiare ale clubului AS INTERNAȚIONAL SALCEA către AJF SUCEAVA.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS VIITORUL CETATEA BAIA cf. hotărârii Comitetului Executiv al AJF Suceava din data de 09.05.2015 coroborat cu art. 86.1.2 din RD AJF 2016.

7. AS LARIX DORNIȘOARA – AS SPORTING POIENI SOLCA, LIGA A V-A SERIA VEST, disputat la data de 17.04.2016, arbitru BLĂNARIU FLORIN, observator ANDRIOTCHI MUGUREL.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii TIGANEA FLORIN de la echipa AS LARIX DORNIȘOARA pentru cumul de avertismente și IONAȘ CĂLIN BOGDAN de la echipa AS LARIX DORNIȘOARA pentru lovirea unui adversar cu palma când jocul era oprit. Jucătorul ȚIGANEA FLORIN după primirea celui de-al doilea avertisment s-a îndreptat spre arbitru lovindu-l cu palma peste mâna în care ținea cartonașele și scuipându-l. La pauza între reprize, același jucător, respectiv ȚIGANEA FLORIN, în holul vestiarelor a adresat amenințări și cuvinte jignitoare la adresa arbitrilor. Arbitrul asistent 2, d-nul IRINA PETRU, nu a putut să-și desfășoare activitatea în condiții normale fiind înjurat și amenințat de către suporterii echipei gazdă.

Din memoriul depus la seceretariatul AJF SUCEAVA de d-nul FLUTUR GHEORGHE, președinte al clubului AS SPORTING POIENI SOLCA, s-a constatat că la finalul jocului, clanța de la vestiarul echipei oaspete era ruptă și nu au fost lasați să intre o bună perioadă de timp.

Comisia a constatat că spectatorii au amenințat și înjurat pe arbitrul asistent 2, IRINA PETRU din proba video.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul ȚIGANEA FLORIN de la echipa AS LARIX DORNIȘOARA pentru 4 etape și 150 lei penalitate sportivă, cf. art. 65.b coroborat cu art. 63.1.g din RD AJF 2016.

- suspendă jucătorul IONAȘ CĂLIN BOGDAN de la echipa AS LARIX DORNIȘOARA pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 63.2.4.a din RD AJF 2016.

- suspendă terenul de joc din localitatea POIANA STAMPEI pentru echipa AS LARIX DORNIȘOARA pentru 2 etape și 100 lei penalitate sportivă cf. art. 82.1 din RD AJF 2016.

8. AS BALADA CIPRIAN PORUMBESCU – AS BRADUL VAMA, LIGA A V-A SERIA VEST, disputat la data de 17.04.2016, arbitru CONȚ BOGDAN, observator SZEKELY MIHĂIȚĂ.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul ȚIBULEA ANDREI pentru comportare violentă asupra arbitrului asistent 2. În minutul 90 al jocului, arbitrul asistent 1, d-nul BILOUSEAC FLORIN, a anulat un gol al echipei gazdă,semnalizând poziția de ofsaid al jucătorului care înscrisese. Jucătorul ȚIBULEA ANDREI, văzând că s-a anulat golul, s-a repezit la arbitrul asistent 1 înjurând și amenințând cu intenția de a-l lovi dar a fost oprit de coechipieri. În același timp, un grup de 5-10 spectatori au pătruns pe terenul de joc cerând socoteală arbitrului asistent și intenționând să-l lovească.

Arbitrul asistent 1 nu a fost lovit de nici o persoană.

Observatorul jocului având probleme familiale nu a putut să fie contactat pentru punctul lui de vedere.

Comisia hotărăște: – suspendă cauza până la sosirea raportului observatorului.


COMISIA DE DISCIPLINĂ:
PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI
VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN
MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN
SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU
Mai nouă Mai veche