VIDEO Incendiu în comuna Putna, 26 aprilie 2016



VIDEO Incendiu în comuna Putna, 26 aprilie 2016La sosirea echipajelor, ardeau violent acoperişul mansardei de la casa de locuit şi anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare la două case învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 3:10.
Au ars acoperişul mansardei pe 50 de metri pătraţi, adăpostul de animale şi depozitul de furaje pe 50 de metri pătraţi, bucătăria de vară pe 35 de metri pătraţi, o anexă pe 15 metri pătraţi, magazia de lemne pe 30 de metri pătraţi, 20 de metri liniari de gard din lemn şi o tonă de cereale. Flăcările au degradat o tocătoare de furaje, un motor electric, un atelaj hipo şi două frigidere. În incendiu au pierit 3 porci şi 30 de păsări de curte.
Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 75 de ani, care a suferit arsuri la nivelul antebraţului drept. Ulterior, femeia a refuzat transportul la spital.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.
Pompierii au salvat cele două case învecinate.
Mai nouă Mai veche