Trimitere în judecată: Paul Ignat, ultraj

Trimitere în judecată: Paul Ignat, ultraj
Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ignat Paul pentru săvârşirea a două infracţiuni de „ultraj” prev. de art. 257 alin. (1), (4) din C. pen. raportat la art. 206 alin. (1) din C. pen. cu aplicarea art. 38 alin. (1) din C. pen., constând în aceea că:

La data de 26.05.2016, în jurul orei 12:00, inculpatul Ignat Pavel în timp ce se afla în zona pieţei agroalimentare din mun. Vatra Dornei, jud. Suceava a încercat să-l calce cu autoturismul marca Opel Vectra cu numărul de înmatriculare VS-57-VAS proprietate personală pe agentul şef principal de poliţie C.D., din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier, spunându-i acestuia „da ce, nu ai mai văzut polițiști morţi”, după care l-a ameninţat pe agentul şef adjunct de poliţie T.C., din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei – Compartimentul Rutier, că-l va tăia cu un briceag.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Vatra Dornei.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Prim-procuror
Bazeliuc Dumitru
Mai nouă Mai veche