Wizz Air începe zborurile de pe al 9-lea aeroport din România și sărbătorește cu o reducere de 25% pe toate rutele din Români8a

Wizz Air începe zborurile de pe al 9-lea aeroport din România și sărbătorește cu o reducere de 25% pe toate rutele din Români8aSuceava, 3 august 2016: Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai mare linie aeriană din România, a operat azi primul zbor de la Aeroportul Internațional “Ștefan cel Mare” Suceava spre Milano Bergamo. Cursa va fi operată de două ori/săptămână, miercurea și duminica.

Aceasta este prima rută de la al 9-lea aeroport Wizz Air din România și va fi urmată în scurt timp de o a doua rută cu tarife scăzute, care va asigura conexiunea între Londra Luton și Suceava cu patru zboruri săptămânale, începând cu 19 august.

România este o piață esențială pentru Wizz Air, iar prezența WIZZ a crescut semnificativ de la lansarea primelor operațiuni locale în 2007. Wizz Air este deja cea mai mare companie aeriană din România și își va dezvolta în continuare flota tânără, urmând să ajungă la 20 de aeronave până la final de 2016, ceea ce va crea și mai multe oportunități de călătorie accesibile clienților români și vizitatorilor lor. Wizz Air a aniversat recent 25 de milioane de pasageri transportați din și spre România de la începutul operațiunilor. În ansamblu, activitatea Wizz Air în România va susține mai mult de 3.300* de locuri de muncă în industriile complementare din toată țara.

Milano este atât o destinație foarte bună de vacanță, cât și un centru de afaceri relevant pentru Europa. Doamnele se vor bucura de Galeriile Vittorio Emmanuelle, unul dintre cele mai mari centre comerciale din lume și de străzile lăturalnice cu un număr mare de magazine ale mărcilor de modă, în timp ce domnii nu vor vrea să rateze stadionul Giuseppe Meazza. Milano este binecunoscut pentru Domul impresionant, a doua cea mai mare basilică din Italia, și oferă multe alte surprize plăcute oricui îl alege ca destinație de vacanță.

Pentru a ura bun venit celui mai nou aeroport românesc din rețeaua WIZZ, compania reduce cu 25% toate tarifele pe rutele din România pentru rezervările efectuate astăzi, 3 august, până la miezul nopții. Biletele pentru cea mai nouă rută sunt deja disponibile pe wizzair.com de la 99 RON**.

PRIMA RUTĂ WIZZ AIR DE LA SUCEAVA:

Destinație
Zile
Data de start
Tarife de la**
Milano Bergamo
miercuri, duminică
3 august
99 RON


Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air a declarat: “Suntem încântați să începem azi operațiunile de la al 9-lea aeroport din România și să poziționăm Wizz Air printre principalele companii care contribuie la economia locală și la turismul din Suceava și din regiune. Ruta care va fi operată de astăzi facilitează accesul spre Milano Bergamo la tarife reduse. Milano este o destinație foarte populară din multe țări și de la multe aeroporturi și sperăm să devină curând o alegere preferată pentru un scurt city break sau o călătorie de afaceri și pentru clienții din Bucovina. Noua rută evidențiază încă o dată angajamentul WIZZ față de piață, dar și poziția de lider pe care am obținut-o în România mulțumită rețelei diversificate, în continuă dezvoltare, și experienței plăcute la bord, pe care o oferim clienților români, la tarife scăzute.”

Despre Wizz Air
Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 71 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 38 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2.800 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 20 de milioane de pasageri în anul fiscal încheiat pe 31 martie 2016. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene. Wizz Air a fost aleasă recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviație.

* Conform ACI (Airports Council International) la fiecare 1 milion de pasageri transportați pe parcursul unui an se facilitează 750 de locuri de muncă în regiune
** Tarif înainte de reducere, pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse
Mai nouă Mai veche