Incendiu în localitatea Benia, 16 octombrie 2016

Incendiu în localitatea Benia
16.10.2016, ora anunţării la 112 - 18:11

Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Moldova Suliţa, au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o motopompă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui P.M., din satul Benia, comuna Moldova Suliţa.
La sosirea echipajelor, ardeau locuinţa şi o anexă lipită de casă, construite din lemn, cu învelitoare din tablă, şi exista pericolul de propagare la construcţiile învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 21:40 şi au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 110 metri pătraţi, anexa pe 26 de metri pătraţi, unelte agricole, scule de dulgherie, materiale textile, documente personale şi de proprietate. S-au degradat acoperişul din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 130 de metri pătraţi, precum şi aparatură electrocasnică.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolaţia deteriorată.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat un adăpost de animale, alte anexe gospodăreşti şi locuinţele învecinate.


Purtător de cuvânt - plt.adj. Alin GĂLEATĂ
Mai nouă Mai veche