A fost finalizată tipărirea buletinelor de vot

Cu privire la activitățile desfășurate de către Instituția Prefectului – Județul Suceava pentru organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016, vă informăm că în data de 17 noiembrie 2016 a fost finalizată tipărirea buletinelor de vot atât pentru Senat (un total de 650.070 bucăţi), cât și pentru Camera Deputaţilor (650.070 buletine de vot).

Printre activitățile propuse a fi întreprinse în perioada 18-24 noiembrie 2016, menționăm: realizarea tipizatelor listelor electorale suplimentare şi a extraselor de pe lista electorală permanentă şi suplimentară; confecționarea ştampilelor de control ale birourilor electorale ale secţiilor de votare; întocmirea graficului de distribuire a buletinelor de vot.

De asemenea, în perioada următoare vom primi de la Ministerul Afacerilor Interne ștampilele cu mențiunea „votat” și timbrele autocolante.

Judeţul Suceava este în grafic cu toate acţiunile prevăzute în programul calendaristic al alegerilor parlamentare din data de 11 decembrie 2016.


Biroul de presă al Instituției Prefectului – județul Suceava

Niciun comentariu

Un produs Blogger.