AJF Suceava: Deciziile Comisei de Disciplină, 25 noiembrie 2016



1. CSM BUCOVINA RĂDĂUȚI – AS STEJARUL CAJVANA, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 19.11.2016, arbitru BUJOREAN ILIE, observator FILIPCIUC IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul de rezervă, d-nul PUIU PETRICĂ, de la echipa AS STEJARUL CAJVANA, pentru proteste la deciziile arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PUIU PETRICĂ de la echipa AS STEJARUL CAJVANA pentru una etapă și 150 lei penalitate cf. art. 54.1.a din RD AJF 2016.

2. AS VIITORUL ADÂNCATA – AS VOINȚA ZVORIȘTEA, LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 20.11.2016, arbitru GEOSU IONUȚ.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul BEJINARI IONUȚ CORNEL de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA pentru injurii la adresa arbitrului. De asemenea, a fost eliminat antrenorul echipei AS VOINȚA ZVORIȘTEA, d-nul DUMISTRĂCEL GICU, pentru proteste repetate la arbitrul asistent A1.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul BEJINARI IONUȚ CORNEL de la echipa AS VIITORUL ADÂNCATA pentru 2 etape și 150 lei penalitate sportivă cf. art. 55.b din RD AJF 2016.

- suspendă antrenorul echipei AS VOINȚA ZVORIȘTEA, d-nul DUMISTRĂCEL GICU, pentru una etapă și 100 lei penalitate sportivă cf. art. 54.1.b din RD AJF 2016.

3. LPS SUCEAVA – ACS JUNIORUL C-LUNG MOLDOVENESC, UNDER 13, disputat la data de 12.11.2016, arbitru MUNTEANU ALEXANDRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat antrenorul echipei ACS JUNIORUL C-LUNG MOLDOVENESC, d-nul ROTARU VALENTIN, pentru proteste și injurii la adresa arbitrului.

Comisia hotărăște: – suspendă antrenorul echipei ACS JUNIORUL C-LUNG MOLDOVENESC, d-nul ROTARU VALENTIN, pentru 2 etape și 100 lei penalitate sportivă cf. art. 55.c din RD AJF 2016.

4. CS GURA HUMORULUI – CSO VIITORUL LITENI, LIGA INTER CONTI, JUNIORI A1, disputat la data de 19.11.2016, arbitru PINTILII BOGDAN, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: BUZULEAC BOGDAN ȘTEFAN de la echipa CS GURA HUMORULUI și RUSU SEBASTIAN MARIAN de la echipa CSO VIITORUL LITENI, pentru lovire reciprocă cu capul în gură.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorii: BUZULEAC BOGDAN ȘTEFAN de la echipa CS GURA HUMORULUI și RUSU SEBASTIAN MARIAN de la echipa CSO VIITORUL LITENI pentru 3 etape și 150 lei penalitate sportivă, fiecare, conform art. 63.2.4.c din RD AJF 2016.

5. AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI – ACS FORESTIERUL FRUMOSU, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 20.11.2016, arbitru NAGHI PETRU, observator ȘUTEA DUMITRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul TOMCO PETRU ALEXANDRU de la echipa ACS FORESTIERUL FRUMOSU pentru cumul de avertismente.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul TOMCO PETRU ALEXANDRU de la echipa ACS FORESTIERUL FRUMOSU pentru una etapă și 30 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.g din RD AJF 2016.

6. AS RECOLTA FÂNTÂNELE – ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 20.11.2016, arbitru CONȚ BOGDAN, observator VEZETEU MIRCEA.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI nu a respectat obligația folosirii jucătorilor sub 21 de ani.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS RECOLTA FÂNTÂNELE și sancționează clubul ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI cu 200 lei penalitate sportivă cf. art. 83.8.a din RD AJF 2016.

7. AS AVÂNTUL FRASIN – AS LARIX DORNIȘOARA, LIGA A V-A, seria a III-a, disputat la data de 20.11.2016, arbitru CHELARU ILISEI ANDREI, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul SIMIONESCU LUCIAN MARIAN pentru lovirea arbitrului asistent A1 cu umărul în piept cu o forță excesivă provocând căderea arbitrului. La sfârșitul jocului, jucătorul și-a cerut scuze.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul SIMIONESCU MARIAN LUCIAN de la echipa AS AVÂNTUL FRASIN pentru 5 etape și 2000 lei penalitate sportivă cf. art. 65 din RD AJF 2016.

8. AS MOLDOVA DRĂGUȘENI – ACS ȘOMUZ FALTICENI , LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 20.11.2016, arbitru SAVU ADRIAN, observator ȘUHAN MARIUS.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: PRISACA PAVEL VLADIMIR pentru comportarea violentă încercând să lovească pe arbitrul asistent A1, smulgând cartonașul galben din buzunarul arbitrului și SIMILEAC MIREL IONUȚ pentru încercarea de lovire a arbitrului înjurându-l, ambii jucători fiind de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI.

De asemenea, la sfârșitul jocului, președintele clubului AS MOLDOVA DRĂGUȘENI, d-nul LEFTER COSTEL, a înjurat brigada de arbitri.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PRISACĂ PAVEL VLADIMIR de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru 3 etape și 1000 lei penalitate sportivă cf. art. 65 din RD AJF 2016.

- suspendă jucătorul SIMILEAC MIREL IONUȚ de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 65 din RD AJF 2016.

- suspendă președintele clubului AS MOLDOVA DRĂGUȘENI, d-nul LEFTER COSTEL, pentru una lună de zile (25.11.2016 -24.12.2016) și 400 lei penalitate sportivă cf. art. 55.a din RD AJF 2016.

9. LPS SUCEAVA – ACS JUNIORUL SUCEAVA, JUNIORI UNDER 15, disputat la data de 19.11.2016, arbitru PIȘTA ANDREI.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat antrenorul echipei ACS JUNIORUL SUCEAVA,d-nul PANTEA BOGDAN, pentru proteste și jigniri aduse arbitrului. La sfârșitul jocului delegatul echipei LPS SUCEAVA, d-nul SEVACIUC CLAUDIU a adus injurii și amenințări brigăzii de arbitri.

Comisia hotărăște: – amână luarea deciziei pentru data de 08.12.2016 în prezența delegațiilor și arbitrilor implicați.

10.CS GURA HUMORULUI – CSO VIITORUL LITENI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 19.11.2016, arbitru CORDUNEANU ANDREI, observator MURĂRIȚA PETRU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați jucătorii: NEGREA PETRU pentru lovirea unui jucător cu capul în gură apoi lovirea cu pumnul pe arbitrul jocului și PĂDUREȚ ALEXANDRU pentru cumul de avertismente, ambii jucători fiind de la echipa CS GURA HUMORULUI. Jucătorul PĂDUREȚ ALEXANDRU după ce a fost eliminat a continuat să înjure și să amenințe pe arbitrul jocului.

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul NEGREA PETRU de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru 5 etape și 2000 lei penalitate sportivă cf. art. 65 din RD AJF 2016.

-suspendă jucătorul PĂDUREȚ ALEXANDRU de la echipa CS GURA HUMORULUI pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 55.a din RD AJF 2016.


COMISIA DE DISCIPLINĂ:
PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI
VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN
MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN
SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU
Mai nouă Mai veche