BUNEȘTI: Două persoane cercetate pentru o agresiune au fost reținute de polițiști și au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliţiştii au atras în nenumărate rânduri atenţia că nu tolerează comportamente de tip antisocial ne natură a induce sentimentul de insecuritate civică şi vor da dovadă de fermitate maximă în aplicarea legii, astfel încât cetăţenii să perceapă comunitatea suceveană ca fiind una sigură şi civilizată.

La data de 13.11.2016, ora 15.47, Secția 12 Poliție Rurală Preutești, a fost sesizată prin SNUAU 112 de un bărbat de 31 de ani, din comuna Bunești cu privire la faptul că a fost agresat în zona locuinței sale.
În urma verificărilor s-a stabilit că, în timp ce se afla pe drumul din fața locuinței sale, între victimă şi alţi doi bărbaţi de 23 de ani și de 51 de ani, ambii localnici, a izbucnit un conflict spontan pe fondul unor discuții în contradictoriu, în urma căruia cei din urmă l-au lovit în zona capului și a toracelui.
La 21.11.2016 s-au continuat cercetările privind agresiunea celor doi, s-a completat materialul probator, stabilindu-se că victima necesită 34-35 zile îngrijiri medicale conform examinării medico-legale.
Astfel poliţiştii au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore față de cei doi suspecți, aceștia fiind introduși în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentați Judecătoriei Fălticeni cu propunerea unei măsuri privative de libertate.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.
Mai nouă Mai veche