Concert de jazz cu Tango Transit pe scena USV



Casa de Cultură a Studenilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava vă invită la un superb concert de jazz susţinut de trupa germană Tango Transit.

Evenimentul va avea loc marţi, 22 noiembrie, de la ora 19.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt” al USV.

TANGO TRANSIT este o formaţie fondată în 2008 şi este compusă din Marting Wagner (acordeon), Hanns Höhn (bas) şi Andreas Neubauer (tobe). Aceştia au dezvoltat un stil original ce oscilează între jazz, tango, blues şi alte influenţe de funk şi cajun.

Conform membrilor trupei, termenul de Tango se referă mai degrabă la o stare de exprimare şi energie decât un simplu format sau stil de muzică. Trupa a lansat până în prezent 4 albume şi un DVD live şi a susţinut numeroase concerte în Germania, dar şi alte ţări europene: Franţa, Elveţia, Austria şi România.

Expresivitatea şi dorinţa cu care aceştia interpretează îi fac pe membrii Tango Transit un grup unic şi un fenomen excepţional pe scena de jazz a Europei.

Preţul unui bilet este de 20 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.
Biletele se pot achiziţiona online pe www.ccs-sv.ro / www.biletesuceava.ro sau de la Observatorul Astronomic, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 - 12:00.

Informaţii suplimentare la 0752 092 606 sau Casa de Cultură a Studenţilor Suceava.
Mai nouă Mai veche