Concurs angajare inspector debutant - Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc

Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc, Judeţul Suceava, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul resurse umane.
Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specialităţile resurse umane, administraţie publică sau în domeniul economic.
Concursul se va organiza conform calendarului următor:
  • 8 decembrie 2016, ora 11:00: proba scrisă;
  • 13 decembrie 2016, ora 11:00: proba interviu.
Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.
Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, str. 22 Decembrie nr. 2, camera 28, telefon: 0230/314.425, interior 117.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.