Deciziile Comisiei de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Suceava, 10 noiembrie 2016

1. CSM DORNA VATRA DORNEI 1 – CSS RĂDĂUȚI, JUNIORI UNDER 13, neprezentarea echipei CSS RĂDĂUȚI.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei CSM DORNA VATRA DORNEI și sancționează clubul CSS RĂDĂUȚI cu 200 lei penalitate sportivă cf. art. 79.1.c din RD AJF 2016.

- obligă clubul CSS RĂDĂUȚI să ramburseze suma de 180 lei (baremuri arbitri, transport și cheltuieli de organizare) clubului organizator, CSM DORNA VATRA DORNEI, cf. art. 79.7 din RD AJF 2016.

2. AS MOLDOVA DRĂGUȘENI – AS VICTORIA VATRA MOLDOVIȚEI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 06.11.2016, arbitru BLANARIU ALEXANDRU, observator PĂDURARU VASILE.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că a fost eliminat jucătorul PAVĂL CIPRIAN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru comportare violentă (lovirea adversarului în spate).

Comisia hotărăște: – suspendă jucătorul PAVĂL CIPRIAN de la echipa AS MOLDOVA DRĂGUȘENI pentru 2 etape și 200 lei penalitate sportivă cf. art. 63.1.b din RD AJF 2016.

3. ACS FORESTA II SUCEAVA (SIRET) – AS BRADUL PUTNA, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 06.11.2016, arbitru HAZI VLĂDUȚ, observator CHILARIU IOAN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că 5(cinci) jucători de la echipa ACS FORESTA II SUCEAVA (SIRET) au primit avertismente.

Comisia hotărăște: – sancționează clubul ACS FORESTA II SUCEAVA (SIRET) cu 50 lei penalitate sportivă cf. art. 78.a din RD AJF 2016.

4. AS VIITORUL STROIEȘTI – AS RELEUL MIHOVENI, LIGA A V-A, SERIA I, disputat la data de 08.11.2016, arbitru CORDUNEANU ANDREI.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că au fost eliminați de pe banca de rezerve antrenorul secund și antrenorul de portari, ambii de la echipa AS VIITORUL STROIEȘTI pentru pătrunderea pe terenul de joc nemulțumiți de o decizie a arbitrului asistent A1. La final și-au cerut scuze.

Comisia hotărăște: – suspendă antrenorul secund al echipei AS VIITORUL STROIEȘTI, d-nul BAZGA ALEXANDRU, pentru 2 etape și 75 lei penalitate sportivă cf. art. 68.1.b din RD AJF 2016.

-suspendă antrenorul de portari al echipei AS VIITORUL STROIEȘTI, d-nul BARBAROȘ IONEL pentru 2 etape și 75 lei penalitate sportivă cf. art. 68.1.b din RD AJF 2016.

5. AS VIITORUL ARBORE – AS VIITORUL HORODNIC DE SUS, LIGA A V-A, SERIA A II-A, disputat la data de 06.11.2016, arbitru PRODAN DORIN.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că echipa AS VIITORUL HORODNIC DE SUS a depus o contestație privind substituirea jucătorului IRIMESCU ANDREI IOAN de la echipa AS VIITORUL ARBORE.

Comisia hotărăște: – admite contestația echipei AS VIITORUL HORODNIC DE SUS și omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei AS VIITORUL HORODNIC DE SUS și sancționează clubul AS VIITORUL ARBORE cu 200 lei penalitate sportivă și depunctarea cu 3 puncte a echipei vinovate cf. art. 83.13.b din RD AJF 2016.

- trimite brigada de arbitri la Comisia de Disciplină a Arbitrilor din cadrul AJF Suceava.

6. AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI – ACS SOMUZ PREUTEȘTI, LIGA INTER CONTI, SENIORI, disputat la data de 09.11.2016,arbitru MOTRIUC FLORIN, observator POROCH LIVIU.

Din raportul de arbitraj s-a constatat că o persoană neidentificată a pătruns în incinta terenului de joc și l-a lovit cu pumnul pe arbitrul asistent A1, d-nul BOARIU STELIAN. Persoana vinovată a fost îndepartată din incinta terenului de joc de către oamenii de ordine.

La comisie s-au prezentat: d-nul SOPON ION, delegatul echipei AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI, d-nul GOGU IULIAN, Președintele echipei ACS ȘOMUZUL PREUTEȘTI,d-nul GOGU IULIAN și arbitrul jocului, d-nul MOTRIUC FLORIN. S-a vizionat împreună cu cei 3 prezenți la comisie înregistrarea video unde s-a constatat că cele scrise în raportul de arbitraj se confirmă.

Comisia hotărăște: – omologhează jocul cu 3-0 în favoarea echipei ACS ȘOMZUL PREUTEȘTI și sancționează clubul AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI cu 400 lei penalitate sportivă.

- suspendă terenul din localitatea FRĂTĂUȚII VECHI pentru una etapă cf. art. 83.2.e din RD AJF 2016.

- sancționează clubul AS PROGRESUL FRĂTĂUȚII VECHI cu 100 lei penalitate sportivă cf. art. 82.1 din RD AJF 2016.

COMISIA DE DISCIPLINĂ:
PREȘEDINTE: GUDULA MIHAI
VICEPREȘEDINTE: LEUCIUC FLORIN
MEMBRU: CONSTANTIN ADRIAN
SECRETAR: MURĂRIȚA PETRU
Mai nouă Mai veche