Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti, 20 noiembrie 2016

La 19.11.2016, ora 17.35, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe un drum comunal neclasificat din localitatea Voievodeasa, comuna Sucevița, autoturismul condus de un localnic de 29 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La 20.11.2016, ora 00.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe DJ 209B, pe raza comunei Mălini, autoturismul condus de un localnic de 47 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche