Evenimente rutiere cercetate de poliţişti, 15 noiembrie 2016

La 15.11.2016, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în localitatea Vicovu de Jos, un bărbat de 62 de ani, din localitate, a surprins și accidentat ușor un bărbat de 34 de ani din orașul Vicovu de Sus, care se deplasa din sens opus și care, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a pătruns pe partea carosabilă.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pietonul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 15.11.2016, în jurul orei 20.56, în timp ce conducea autoturismul în sensul giratoriu, de pe str. Ștefan cel Mare, din municipiul Rădăuți, o femeie de 35 de ani, din comuna Horodnic de Sus, a surprins și accidentat pe un bărbat de 51 de ani, din localitate, ce se deplasa pe bicicletă în aceeași direcție de mers, după care, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula din sens opus și a părăsit partea carosabilă, lovind un panou publicitar.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche