Evenimente rutiere cercetate de poliţişti, 25-26 noiembrie 2016

La data de 25.11.2016, în jurul orei 16.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localităţii Frasin, într-o curbă periculoasă la stânga, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum și a carosabilului umed, un bărbat de 36 de ani, din comuna Stulpicani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 26.11.2016, ora 08.00, în timp ce conducea autotractorul pe raza orașului Siret către Punctul de Trecere a Frontierei Siret, la intersecția DN 2 cu str. Fundătura, un bărbat de 34 de ani, din comuna Dornești, a oprit lângă axul drumului pentru a da prioritate autovehiculelor care circulau din sens opus, deoarece urma să efectueze virajul la stânga, moment în care, a fost lovit în spatele vehiculului de autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Bălcăuți.
În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 51 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.