Fălticeni: Şofer reţinut de poliţişti pentru consum de alcool la volan, 15 noiembrie 2016

La 15.11.2016, în continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind tamponarea produsă la 12.11.a.c., pe str. Tudor Vladimirescu din municipiul Fălticeni, în care a fost implicat autoturismul condus de un tânăr de 18 ani, din localitate, polițiștii au stabilit faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar rezultatelor probelor biologice prelevate la spital, arată faptul că, în momentul accidentului, acesta avea o alcoolemie de 1,55 mg/l alcool pur în sânge.

De asemenea, din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, prin sentința penală din 29.09.2016, a Judecătoriei Fălticeni, tânărul a fost condamnat la măsura neprivativă de libertate a supravegherii pe o perioadă de 3 luni, pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.
În cauză, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 16.11.2016 să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni în vederea stabilirii unei măsuri privative de libertate.
Mai nouă Mai veche