Ordinul privind repartizarea structurilor judeţene ale Ministerului Afacerilor Interne organizate la nivelul județului Suceava, pentru asigurarea pazei la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 35 Suceava şi la secţiile de votare organizate pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților în anul 2016, în judeţul Suceava

Prefectul județului, domnul Constantin Harasim a emis vineri, 4 noiembrie 2016, ordinul privind repartizarea structurilor judeţene ale Ministerului Afacerilor Interne organizate la nivelul județului Suceava, pentru asigurarea pazei la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 35 Suceava şi la secţiile de votare organizate pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților în anul 2016, în judeţul Suceava.

În acest sens, s-au dispus următoarele efective:
- Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava asigură paza sediului Biroului Electoral de Circumscripție nr. 35 Suceava, situat în Palatul Administrativ Suceava;
- Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava asigură paza la un număr de 266 secţii de votare;
- Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava asigură paza la un număr de 103 secţii de votare;
- Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni asigură paza la un număr de 31 secţii de votare;
- Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava asigură paza la un număr de 41 secţii de votare;
- Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “BUCOVINA” al Judeţului Suceava menţine şi asigură ordinea şi siguranţa publică la un număr de 114 secţii de votare.

Totodată, vă informăm că marți, 8 noiembrie 2016, la sediul Ministerului Afacerilor Interne se va desfășura videoconferința cu prefecții județelor sub conducerea ministrului afacerilor interne, președintele Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016, domnul Ioan-Dragoș Tudorache. La sediul Instituției Prefectului – județul Suceava vor participa alături de prefect și subprefect, membrii Comisiei Tehnice Județene pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016.


Biroul de presă al Instituției Prefectului – județul Suceava
Mai nouă Mai veche