Ședință cu reprezentanții Direcției Silvice și Gărzii Forestiere la Prefectura Suceava



Astăzi, 2 noiembrie 2016 la sediul Instituției Prefectului Suceava a avut loc o întâlnire cu reprezentanții Direcției Silvice și Gărzii Forestiere, având ca subiect asigurarea necesarului de lemn de foc pentru populație pe perioada sezonului rece 2016-2017. Întâlnirea a fost condusă de prefectul județului, domnul Constantin Harasim și de președintele Consiliului Județean, domnul Gheorghe Flutur.

Deoarece asigurarea lemnului de foc privește categorii sociale defavorizate de populație, această problematică este considerată semnificativă la nivel județean.

Astfel, urmează ca vineri, 4 noiembrie 2016, la sediul Primăriei Boroaia, să aibă loc o ședință lucrativă cu factorii de decizie: primarii localităților rurale din zona limitrofă municipiului Fălticeni, cu conducerea Direcției Silvice Suceava și a Gărzii Forestiere Suceava, precum și cu șefii ocoalelor silvice care administrează fondul forestier de stat din zona Fălticeni. În urma acestei întâlniri se vor identifica soluții concrete în problema asigurării lemnului de foc pentru populație, cu prioritate pentru prima decadă a sezonului rece 2016-2017.


Biroul de presă al Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava
Mai nouă Mai veche