Suceava: Administratori de drumuri amendați de Poliție pentru deficiențe la intervențiile de deszăpezirePolițiștii suceveni au aplicat, duminică, administratorilor unor segmente de drum trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.875 lei, în urma activităților de monitorizare a traficului și a unor deficiențe constatate.

Sursa citată precizează că sancțiunile au fost aplicate pentru deficiențe pe drumul județean din comuna Mușenița, pentru cele constatate pe DN 17A între Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc și pe DN 2 pe segmentul Bălcăuți — Siret.

Potrivit IPJ Suceava, în acest week-end, 250 de polițiști rutieri și cu atribuții pe linie rutieră au fost mobilizați pentru a desfășura acțiuni de prevenire și combatere a accidentelor rutiere, dar și pentru monitorizarea și fluidizarea traficului.

Acțiunea s-a structurat pe două paliere, în condițiile meteo existente, respectiv, în zilele de vineri și sâmbătă, s-a acționat cu toate aparatele radar în zona Vicov, Rădăuți, Fălticeni, iar duminică polițiștii au acționat pentru fluidizarea traficului în condițiile căderilor de precipitații sub formă de zăpadă.

Totodată, polițiștii au desfășurat acțiuni pentru facilitarea accesului și intervenției utilajelor de deszăpezire.

Au fost aplicate 225 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 100.000 lei, dintre acestea 106 au fost aplicate pentru depășirea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute zece permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.