Un nou sezon Academia De Munte



Incepand cu luna noiembrie, Asociatia Ghizilor din Bucovina va invita sa participati la Academia de Munte, sezonul al VII-lea, in cadrul proiectului „Ia A(l)titudine”. Proiectul se va desfasura in parteneriat cu Universitatea Stefan cel Mare Suceava.

Prima intalnire va fi marti 22 noiembrie, in sala E210 (corpul E, etajul 2) a Universitatii Stefan cel Mare Suceava, ora 18:00. Ai ratat prima intalnire, nu-i nimic, te astepam in fiecare zi de marti, la aceeasi ora in locatia mai sus mentionata. O data pe luna are loc o aplicatie, adica expeditie pe munte de 2 zile (de regula in weekend) pentru a pune in practica cunostintele teoretice acumulate la cursuri.

Membrii asociatiei si colaboratorii acesteia vor sustine in regim de voluntariat cursuri teoretice si workshop-uri de initiere in tainele activitatilor outdoor.

Academia de Munte este o scoala educativa la care se poate inscrie orice persoana care iubeste natura, considerandu-se ca toti cursantii au un nivel zero de pregatire, indiferent de experienta montana acumulata anterior.

Aici aveti sansa de a va completa cunostintele de alpinism clasic si hibernal, schi de tura, rafting, canyoning, speologie, supravietuire, tehnici de prim ajutor si altele.
Mai nouă Mai veche