VIDEO Incendiu soldat cu o victimă, la o locuinţă din localitatea Drăgoieşti



Incendiu soldat cu o victimă, la o locuinţă din localitatea Drăgoieşti
29.11.2016, ora anunţării la 112 - 8:04

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Drăgoieşti şi Ciprian Porumbescu, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui P.I., din comuna Drăgoieşti.
La sosirea echipajelor, ardea generalizat întreaga casă P+1, construcţie din lemn, cu învelitoare din tablă, şi exista pericolul de propagare la o şură şi la o locuinţă învecinată, aflate la doar doi metri distanţă de focar. Din informaţiile preliminare, în interiorul casei ar fi fost surprinsă de foc mama proprietarului, în vârstă de 94 de ani. Din nefericire, acest lucru s-a confirmat, iar după localizarea flăcărilor, pompierii au scos dintr-una din camere trupul carbonizat al femeii.
Au ars locuinţa, pe o suprafaţă de 180 de metri pătraţi, şi bunurile din interior (mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile, documente şi altele).
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost flacăra rezultată în urma modului greşit de aprindere a focului în soba cu acumulare de căldură.
Pompierii au salvat şura proprietarului şi casa învecinată.

Purtător de cuvânt - plt.adj. Alin GĂLEATĂ
Mai nouă Mai veche