Bărbat încătușat de poliţişti pentru distrugere prin incendiere

La data de 27.12.2016, ora 19.08, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin ”S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, un bărbat de 28 de ani, din comuna Poiana Stampei, a dat foc magaziei imobilului în care locuiește.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 27.12.2016, pe fondul unui conflict spontan izbucnit cu concubina sa de 23 de ani, din comuna Poiana Stampei, bărbatul a plecat la părinții săi din același sat, iar la ora 18.45, a revenit și cu ajutorul unor hârtii și cartoane, a dat foc unei magazii de lemne pe care el a construit-o, după care, a părăsit locul faptei deplasându-se la locuința părinților, incendiul fiind stins de localnici și pompieri, prejudiciul fiind de circa 200 lei.

În momentul incendierii magaziei, în casa din imediata apropiere se afla concubina bărbatului și fiica lor minoră de 2 ani.

Suspectul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava sub aspectul comiterii infracțiunii de „distrugere prin incendiere”, urmând ca, la 28.12.2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propuneri de măsuri preventive.
Mai nouă Mai veche