Daniel Mîndrilă, pus sub acuzare pentru patru infracțiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentuluiLa data de 19.12.2016, în urma continuării cercetărilor în evenimentul rutier produs pe strada Grigore Al. Ghica din municipiul Suceava, în dimineața aceleași zile, ora 00.55, când Daniel Mîndrilă, de 20 de ani, din comuna Frumosu, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat o bordură și s-a răsturnat cu mașina, după care a fugit de la fața locului, polițiștii au reușit identificarea acestuia la locuința prietenei sale de pe strada Calea Burdujeni.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 20.12.2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru măsuri legale.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „părăsirea locului accidentului” şi „ucidere din culpă”, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

Știri pe același subiect:

FOTO Accident mortal în Ițcani, provocat de unul dintre frații Mîndrilă care în primăvară au distrus BMW-ul lui Robert Marian. Șoferul a fugit de la locul accidentului

FOTO Daniel Mîndrilă a fost găsit de polițiști și a ajuns în arestul IPJ Suceava. Se ascundea în apartamentul iubitei din Burdujeni

Niciun comentariu

Un produs Blogger.