Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti, 9-10 decembrie 2016

La data de 09.12.2016, ora 18.58, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control pe DN 17, în localitatea Dorna Candrenilor, autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani din municipiul Suceava, înregistrat de aparatul radar, în timp ce se deplasa cu viteza de 101 km/h în localitate.
Cu ocazia verificării documentelor, bărbatul a prezentat o dovadă, expirată din data de 20.07.2016.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru infracțiuni la regimul rutier.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 10.12.2016, ora 01.45, o patrulă din cadrul Poliției comunale Șcheia a oprit pentru control, pe DN 17, pe strada Humorului, din localitate, motociclul condus de un tânăr de 25 de ani din comuna Moara.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere anulat pentru infracțiuni la regimul rutier.
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de o persoană al cărei permis i-a fost anulat” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, ce va fi soluționat procedural.

La 10.12.2016, ora 14.40 , un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Roșu din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani din comuna Șaru Dornei, înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula cu viteza de 74 km/h.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere reținut pentru infracțiuni la regimul rutier.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 10.12.2016, ora 23.20, în timp ce conducea autoturismul pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea, din municipiul Suceava, un localnic de 21 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit garajul proprietatea unui localnic.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul are permisul de conducere reţinut din data de 08.04.2016.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permisul suspendat” ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche