Evenimente rutiere cercetate de poliţişti, 30 noiembrie - 1 decembrie 2016

La 30.11.2016, în jurul orei 15.35, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 291A, pe raza comunei Grămești, un localnic de 24 de ani, a fost lovit din spate de autoturismul condus în aceeași direcție, de un consătean de 29 de ani, din comuna Grămești.
Din impact arezultat rănirea ușoară a unei tinere de 21 de ani, din comuna Zamostea, pasageră în autoturismul care circula regulamentar.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânărul de 24 de ani și 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 29 de ani, după care, la spital, celor doi, li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 30.11.2016, ora 18.10, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, un bărbat de 57 de ani, din comuna Vicovu de Jos, a surprins și accidentat un bărbat de 36 de ani, din comuna Marginea, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a traversat calea de comunicații prin loc nepermis și fără să se asigure.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 01.12.2016, ora 16.20, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, un localnic de 18 ani, a surprins şi accidentat ușor un bărbat de 42 de ani, tot din municipiul Suceava, angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat şi fără să se asigure.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche