Evenimente rutiere cercetate de poliţişti, 11 decembrie 2016

La data de 11.12.2016, ora 12.40, pe D.J. 291 A, în interiorul localităţii Buda, comuna Zvoriştea, un bărbat, de 69 ani, din comuna Vatra Moldoviței, în timp ce conducea autoturismul nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat, de 30 ani, din comuna Pătrăuți. După impact bărbatul de 30 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un podeţ, pe contrasens.
Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere, de 19 ani, localnică, pasageră pe bancheta dreapta spate din autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri şi le-au fost prelevate mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

La data de 11.12.2016, în jurul orei 13.30, un bărbat, de 49 ani, din satul Botuș, comuna Fundu Moldovei, în timp ce conducea autoturismul, în parcarea Căminului cultural din satul Botuș, la un moment dat, având intenția de a pătrunde pe DJ 175, ajuns în dreptul unei intersecții, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului, condus regulamentar de un bărbat, de 63 ani, din comuna Moldova Sulița,
În urma accidentului pasagerul autoturismului condus de bărbatul de 63 de ani, din comuna Slatina au suferit ușoare leziuni ușoare.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 63 de ani și 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 49 de ani, ulterior la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc fiindu-le recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Mai nouă Mai veche