Evenimente rutiere cercetate de poliţişti, 12 decembrie 2016

La data de 12.12.2016, ora 13.30, în timp ce conducea motocicleta pe DJ 208D, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, un tânăr de 19 ani, din comuna Hănţeşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un stâlp din beton.
În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, care a fost transportat cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 12.12.2016, în jurul orei 16.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, din direcția orașului Siret spre municipiul Suceava, pe fondul neatenției, un bărbat de 52 de ani, din orașul Siret, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal autoturismul condus regulamentar de un localnic de 53 de ani.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto.
Conducătorul auto de 53 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și celuilalt conducător auto implicat în accident, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 12.12.2016, ora 17.50, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 209A, în localitatea Cornu Luncii, un localnic de 45 de ani, a surprins și accidentat o femeie de 77 de ani, din comuna Slatina, care, calitate de pieton, se deplasa în aceeași direcție de mers, pe partea carosabilă.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 12.12.2016, ora 17.36, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, dinspre centrul comunei Marginea spre comuna Horodnic de Sus, o femeie de 27 de ani, din comuna Putna, a surprins și accidentat un bărbat de 82 de ani, din comuna Marginea, care, în calitate de biciclist, se deplasa în fața autoturismului, în aceeași direcție de mers.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 12.12.2016, ora 17.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2K, dinspre orașul Solca spre comuna Arbore, un bărbat de 65 de ani, din orașul Solca, a surprins și accidentat un bărbat de 64 de ani, din comuna Arbore, care, în calitate de biciclist, se deplasa în fața autoturismului, în aceeași direcție de mers.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei li s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche