Evenimente rutiere cercetate de poliţişti la Vicovu de Jos și Vicovu de Sus, 13 decembrie 2016

La data de 13.12.2016, în jurul orei 10.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, pe raza comunei Vicovu de Jos, un bărbat de 27 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost surprins de apariția pe partea carosabilă a autoturismului condus de un bărbat de 78 de ani, din comuna Vicovu de Jos, care, fără să se asigure, a efectuat manevra de întoarcere, încălcând marcajul longitudinal continuu, cele două autoturisme intrând în coliziune.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 20 de ani din orașul Vicovu de Sus, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 13.12.2016, în jurul orei 10.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, un tânăr de 22 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire a unui autoturism, moment în care, a acroşat cu oglinda autoturismului, un biciclist de 38 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, dar pe sensul opus.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche