Evenimente rutiere cercetate de poliţişti, 8 decembrie 2016

La data de 07.12.2016, ora 08.55, în timp ce conducea autoturismul pe DC 93E, în afara localității Horodniceni, un localnic de 68 de ani, nu a redus suficient viteza, pe un carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 46 de ani, din comuna Horodniceni, pasageră în autoturism.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 07.12.2016, ora 14.00, în timp ce conducea autoturismul pe DC 43, din interiorul localității Cajvana, un bărbat de 38 de ani, din comuna Todirești, a pătruns într-o intersecție, fără să acorde prioritate de trecere autoturismul condus regulamentar pe drumul prioritar, de un tânăr de 19 ani, din localitate, intrând în coliziune cu acesta.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 23 de ani, din orașul Cajvana, pasager în autoturismul condus de tânărul de 19 ani.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 07.12.2016, ora 15.50, în timp ce conducea autoturismul pe str. 2 Grăniceri, din municipiul Fălticeni, un tânăr de 22 de ani, din comuna Mălini, a surprins și accidentat pe un localnic de 69 de ani, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 07.12.2016, ora 14.45, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara municipiului Suceava, un bărbat de 37 de ani, din oraşul Liteni, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Grăniceşti, intrând în coliziune faţă spate cu acesta.
În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani a ricoşat pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Suceava.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 45 de ani și a unei femei tot de 45 de ani, din municipiul Suceava, pasageră în autovehiculul condus de acesta.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 07.12.2016, în jurul orei 17.10, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Stroiești, la intersecţia cu DN 209D, un bărbat de 45 de ani din municipiul Suceava, a surprins şi accidentat grav, o localnică de 63 de ani, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche