Horodniceni: Polițiștii au fost Moș Crăciun pentru copiii din familii nevoiașeCopiii au deschis în seara de Crăciun cadourile cu drag aşezate de Moş Crăciun sub brad.

În acest an, poliţiştii au avut o misiune specială... să vegheze ca Moşul să ajungă la toţi copiii, în special la cei din familii defavorizate.

Şi în acest an poliţiştii l-au ajutat pe Moş Crăciun să aducă daruri copiilor proveniţi din familii cu posibilităţi financiare reduse.

Poliţiştii sunt prezenţi în toate comunităţile şi îşi asumă deseori şi datoria de a face viţa mai frumoasă celor cu care soarta a fost mai vitregă.

În acest an, în perioada 23 – 24 decembrie 2016, peste 30 de copii proveniţi din familii nevoiaşe din comuna Horodniceni au primit cadouri de Crăciun dar şi dulciuri. Poliţiştii, împreună cu Moş Crăciun (în persoana domnului Brian Douglas – vechi colaborator în cadrul acţiunilor preventive) au oferit cadouri copiilor. Bucuria copiilor şi satisfacţia părinţilor au fost cel mai mare cadou primit înapoi de poliţişti.

Sunt gesturi venite din suflet şi acţiuni menite să aline suferinţa unor oameni cu care viaţa nu a fost atât de darnică.

La rândul lor copiii i-au răsplătit pe poliţişti cu colinde şi cel mai important cu... zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţa calea educaţiei, cinstei şi onoarei.

Tuturor copiilor şi sucevenilor, poliţiştii le urează Sărbători fericite şi Sărbători în Siguranţă!

Niciun comentariu

Un produs Blogger.