Mălini: Un minor beat a urcat la volan și a lovit o mașină pe DJ 209B

La 26.12.2016, ora 17.42, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că, pe raza comunei Mălini, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența proprietarului unui autovehicul, care i-a înmânat cheile verișorului său pentru a-și lua o haină din interior, un minor de 16 ani, din comuna Mălini, ce nu posedă permis de conducere, s-a urcat la volan și a condus autoturismul pe DJ 209B din localitate, ocazie cu care, a acroșat un autoturism parcat regulamentar.

Din accident, a rezultat doar avarierea celor două autoturisme, fără victime omenești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ”furt în scop de folosință”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche