O elevă din Gura Humorului a câștigat concursul organizat de Ministerul Justiției: „Niciodată prea tânăr pentru a te implica!”



În perioada 21 octombrie – 20 noiembrie 2016, Ministerul Justiției a organizat primul concurs anual de eseuri, creație literară, producții audio - video sau proiecte în cadrul proiectului: „Educație juridică non- formală”.

Ediția din acest an a fost organizată în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii în România. Dorim să le mulțumim tuturor elevi lor care ne-au trimis contribuții privind subiectul concursului „Cum ne afectează corupția în viața de zi cu zi? 3 exemple & 3 soluții”, sunt idei bune, utile. Continuați să vă implic ați în viața cetății!

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm, cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție, câștigătorul ediției din 2016: 
  • Bogdana Ioana HÎNCEAN, Colegiul „Alexandru cel Bun”, Gura Humorului
Reamintim că premiul constă într-un e-book reader oferit de către Ambasada Statelor Unite ale Americii în România.

Câștigătorul va avea ocazia să viziteze sediile Ministerului Justiției și Ambasadei SUA, ocazie cu care se va întâlni cu secretarul de stat din Ministerul Justiției, Gabriela Scutea și cu adjunctul șefului misiunii Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, Dean Thompson.

Totodată, juriul dorește să ofere două diplome de originalitate elevilor:
  • Nicoleta GURĂU, Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, Galați
  • Alexandru STANCIU, Colegiul Național „Vladimir Streinu”, Găești
Cele trei contribuții vor fi publicat e pe paginile de internet ale Ministerului Justiției și a Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România.

Toți participanții vor primi diplome de participare.

Ministerul Justiției
Mai nouă Mai veche