Peste 40 kg tutun si țigări, confiscate la frontiera de nord a RomânieiIeri, 3 decembrie, în jurul orei 18.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, jud. Suceava, pe sensul de intrare în tara, numitul Constantin A., în vârstă de 24 de ani, cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, care conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria.
În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portbagajul masinii, cantitatea de 42 kg tutun, în valoare de 9.000 lei.
Drept urmare, marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Și polițiștii de frontieră de la Sectorul P.F. Brodina, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au descoperit în data de 2 decembrie a.c., în apropierea frontierei de stat, cinci colete care conțineau țigări.În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 7.480 pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 82.300 lei.
Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației
Radu Lungu

Niciun comentariu

Un produs Blogger.