Prefectura Suceava: Ședințe de instruire a primarilor, secretarilor și a președinților birourilor electorale a secțiilor de votare, cu privire la realizarea sarcinilor ce le revin în organizarea şi desfăşurarea în bune condiții a alegerilor parlamentare din anul 2016

Instituţia Prefectului – judeţul Suceava organizează în datele de 5 și 6 decembrie 2016 ședințele de instruire a primarilor, secretarilor și a președinților birourilor electorale a secțiilor de votare, cu privire la realizarea sarcinilor ce le revin în organizarea şi desfăşurarea în bune condiții a alegerilor parlamentare din anul 2016.

Astăzi, începând cu ora 10.00 la sediul Casei de Cultură Suceava au fost convocați reprezentanții localităților din jurul municipiului Suceava, iar de la ora 14.00 cei din jurul municipiului Fălticeni. Urmează ca în cursul zilei de mâine, 6 decembrie 2016 să aibă loc ședințele în Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc.

În datele de 9 și 10 decembrie va avea loc distribuirea buletinelor de vot și a celorlalte materiale necesare votării pentru cele 555 secții de votare organizate la nivel județean.

Instituţia Prefectului – judeţul Suceava a achiziționat toate materialele necesare procesului electoral și, totodată, a pus la dispozitia primarilor, în baza solicitării acestora, materiale necesare dotării secțiilor de votare. S-au dispus măsuri suplimentare de monitorizare a asigurării alimentării cu energie electrică a secțiilor de votare si măsuri de asigurare a ordinii și linistii publice, atât pentru zilele premergătoare zilei votului, cât și pentru data de 11 decembrie 2016.

După încheierea proceselor verbale de numărare a voturilor, președinții birourilor electorale a secțiilor de votare se vor deplasa către Biroul Electoral Județean nr.35 Suceava, conform programării, fluxul de acces fiind asigurat de personalul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava.


Biroul de presă al Instituţiei Prefectului – judeţul Suceava
Mai nouă Mai veche