Rădăuți: Mașină furată din fața unui bloc în noaptea de Crăciun


La 25.12.2016, ora 00.10, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de un localnic de 38 de ani, despre faptul că, în noaptea de 24/25.12.2016, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 24.12.2016, în jurul orei 20.00, victima a parcat autoturismul în fața blocului unde domiciliază, iar în jurul orei 00.05, a constatat faptul că, persoane necunoscute i l-au sustras.
În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autoturismul a fost identificat abandonat la o distanță de circa 300 metri de locul de unde a fost sustras.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt în scop de folosință, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor.

Poliţiştii recomandă şoferilor să nu lase bunuri de valoare la vedere în autoturisme şi să asigure maşinile cu sisteme de securitate. De asemenea, recomandăm parcarea vehiculelor doar în locuri special amenajate şi iluminate corespunzător. Nu uşuraţi şi facilitaţi activitatea infractorilor prin superficialitatea în asigurarea vehiculelor. Neglijenţa vă poate costa scump!
Mai nouă Mai veche