Suceava: Poșetă lăsată la vedere, furată după ce hoții au spart geamul mașinii


La 23.12.2016, ora 17.06, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” de o femeie de 39 de ani, din municipiul Suceava, despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturism.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența victimei, care, la 23.12.2016, în jurul orei 16.20, a parcat autoturismul pe trotuarul unei străzi din municipiul Suceava, însă a lăsat bunurile în interior, la vedere, prin spargerea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras o poşetă cu documente și obiecte personale, valoarea prejudiciului fiind de circa 1.000 lei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă şoferilor să nu lase bunuri de valoare la vedere în autoturisme şi să asigure maşinile cu sisteme de securitate. De asemenea, recomandăm parcarea vehiculelor doar în locuri special amenajate şi iluminate corespunzător. Nu uşuraţi şi facilitaţi activitatea infractorilor prin superficialitatea în asigurarea vehiculelor. Neglijenţa vă poate costa scump!
Mai nouă Mai veche