Victoria Longher, noul deputat al Uniunii Polonezilor din România



În urma alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016, Victoria Longher a fost aleasă deputat în Parlamentul României, reprezentând Uniunea Polonezilor din România.
Victoria Longher, născută în Solonețu Nou, comuna Cacica, are 45 de ani, este căsătorită și are 3 copii. Este absolventă a Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, până de curând fiind manager a unei firme din județul Suceava. Doamna Victoria Longher activează în cadrul Uniunii Polonezilor din România din 1990.

Mesajul noului deputat ales, Victoria Longher:

Vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră!

Stimați cetățeni, țin să vă mulțumesc din suflet pentru votul dumneavoastră de încredere, pentru că datorită vouă și a încrederii oferite vom continua proiectele demarate în urmă cu mai mulți ani de conducerea Uniunii Polonezilor din România, parte dintre ele deja finalizate, ceea ce confirmă încă o dată că această comunitate se află pe drumul cel bun. E un drum lung, care cuprinde proiecte, investiții, însă toate au ca finalitate creșterea nivelului de trai a oamenilor din comunitățile noastre.

Apreciez votul de încredere și mesajele de încurajare din partea dumneavoastră, unii pe care nici nu îi cunoșteam, dar care m-au susținut. Încrederea si votul vostru înseamnă enorm pentru mine!

Promit să nu vă dezamăgesc și voi face tot posibilul să duc la bun sfârșit tot ceea ce mi-am propus!

Longher Victoria – deputat ales Uniunea Polonezilor din România
Mai nouă Mai veche