VIDEO EXCLUSIV Accidentul de la Nordic. Imagini de pe camera de supraveghere



Imagini în exclusivitate: înregistrarea de pe camera de supraveghere a accidentului mortal care a avut loc miercuri, 28 decembrie 2016, în intersecția bulevardului George Enescu cu strada Universității din zona Nordic a municipiului Suceava.

Pe același subiect:





14 Comentarii

  1. Animalul cu sufrageria pe roți merită împușcat în cap.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti sunteti buni cand vorbiti dupa un monitor respectiv un display si mai ales cand postati ca "anonim".mai bine a-ti tace si mariti atentia,preveniti posibile accidente

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar tie ti se pare o viteza normala in acele conditii de drum si trafic ? Eu iti dau siseria mea de buletin si CNP-ul ca sa nu fiu anonim, dar tot ii spun acelui cretin ca a ucis 2 oameni nevinovati ! Un dobitoc ordinar ! Ca are si taximetristul partea lui de vina, e altceva !

      Ștergere
    2. Animalul ala nu a franat deloc!!!!!....consider ca la viteza regulamentara de 50 km pe ora animalul din jeep avea tot timpul sa franeze pentru a evita accidentul!!!!!!

      Ștergere
  3. Interesanta atitudinea si celorlalti participanti la trafic care au continuat linistiti deplasarea

    RăspundețiȘtergere
  4. cand te bagi ca boul fara sa dai prioritate ..ce mai vrei . retardatii orasului devin taximetristi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ai trezit tu deștept, ornitorincule. Taximetristul ăla are mai mulți ani de taxi decât ai tu de viață și garantat nu-i bețiv. Mai mult ca sigur nu ai permis și vorbești să nu taci.

      Ștergere
    2. Taci taximetristule. Nu degeaba vi se spune taximeTRIȘTI. Sunteți niște năpârliți și niște pericole în trafic. Extraordinar, are moșneagul mai mulți ani de taxi... Adică mai mulți ani de încălcat regulile de circulație, de parcat aiurea, de forțat intrarea pe bandă sau ieșirea de pe drum secundar.

      Ștergere
  5. Boul ala cu Sang Yong-ul este de vina.....in aproprierea trecerii de pietoni trebuie sa mergi cu o viteza cu care poți sa eviți orice pericol

    RăspundețiȘtergere
  6. Din cate stiu e 30km/h in zona trecerilor de pietoni viteza macima...ne pot ajuta cei de la rutiera

    RăspundețiȘtergere
  7. Ala cu jeepul avea pe puțin 70 km la ora

    RăspundețiȘtergere
  8. Oho, s-au adunat taximetriștii aici. De ce e animal cel cu Ssang-Yongul, că nu v-a lăsat colegul să se 'bage' și el? Sunteți cea mai jegoasă specie de șoferi din Suceava, vă puteți lua de mână cu cei de pe maxi-taxi. Cel cu SUV-ul era pe drum cu prioritate. Iar dacă al vostru coleg le-ar fi spus celor nevinovați din mașina lui că și în spate sunt obligatorii centurile, poate moșul nu era aruncat din mașină. Dar la voi centurile, ca și bunul-simț, sunt opționale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Batranul nu a fost aruncat din masina ! Cel cu SUV-ul avea obligata sa incetineze stiind ca se apropie de o trecere de pietoni mai ales nesemaforizat ! Cu viteza aia nu se circula acolo! Daca incetina ar fii putut evita orice incident!Se vede clar ca cel de pe SUV nu a incercat nicio franare cand a vazut ca cel cu taxi ii iese in cale !!! Probabil sariti toti in apararea celui de pe suv ca sa nu fie arestat sa nu ii mai mearga crasma care o are in oras !!

      Ștergere
Mai nouă Mai veche