VIDEO Incendiu la Salcea. Pompierii au salvat iepuri, găini și porci dintr-o șură cuprinsă de flăcăriIncendiu la o gospodărie, în localitatea Salcea
18.12.2016, ora anunţării la 112 - 22:07

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Salcea şi Dumbrăveni, au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui B.I., din oraşul Salcea.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent la patru anexe gospodăreşti, înglobate într-o construcţie corp comun, şi la o parte din acoperişul casei, cu pericol de propagare la întreaga locuinţă şi la o magazie de cereale.
Pompierii au localizat flăcările şi au reuşit să salveze din adăpostul de animale, afectat de foc, 3 porci, 10 iepuri şi 6 găini. Au mai fost salvate casa de locuit şi magazia de cereale.
Au ars adăpostul de animale, magazia de lemne, depozitul de furaje şi o anexă, construcţii din lemn, cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă totală de aproximativ 100 de metri pătraţi, şi 60 de metri pătraţi din acoperişul unui corp de casă (construcţie în formă de „L”, din chirpici, cu învelitoare din azbociment şi tablă, cu o suprafaţă totală de aproximativ 130 de metri pătraţi). Au mai ars circa 10 metri cubi lemn de foc, 2 metri cubi de scândură şi 10 tone de fân.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
Incendiul a fost lichidat la ora 1:40 şi, din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Purtător de cuvânt - plt.adj. Alin GĂLEATĂ

Niciun comentariu

Un produs Blogger.