Acţiuni şi controale executate de poliţişti

La data de 29.12.2016, Serviciul Investigaţii Criminale Suceava a organizat pe raza judeţului o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor săvârşite de infractori voiajori, la care au fost angrenate şi efective de poliţie rutieră şi ordine publică, cu următoarele rezultate:
- infracţiuni constatate = 4, din care 3 de natură judiciară și 1 la regimul armelor şi muniţiilor
- total persoane urmărite depistate = 1
- auto furate identificate = 1
- sancțiuni contravenţionale aplicate = 54, în valoare de 15.725 lei
- total permise de conducere reţinute = 3
- certificate de înmatriculare retrase = 2

Exemple:
Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava au identificat pe raza comunei Fântâna Mare, un autovehicul despre care, s-a constatat că este urmărit de autoritățile italiene. În cauză s-a întocmit dosar penal față de un localnic de 45 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire, ce va fi soluționat procedural, autoturismul fiind ridicat și indisponibilizat la sediul de poliție.

În cadrul acțiunii, un echipaj din cadrul Poliția orașului Gura Humorului l-a depistat pe un bărbat de 45 de ani, care oferea spre vânzare măturoaie, persoana fiind semnalată cu preocupări în comiterea infracţiunilor de furt.

Pe timpul desfășurării acțiunii, nu au fost sesizate infracțiuni contra patrimoniului săvârșite de către infractori voiajori.
Mai nouă Mai veche