Adâncata: Șofer beat la volan, scos de mascați din mașină și încarcerat în arestul IPJ Suceava

La 11.01.2017, ora 21.20, un echipaj din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Adâncata în cooperare cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava au identificat pe DJ 208T, pe raza satului Feteşti din comuna Adâncata, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 38 de ani, care se afla singur în autoturism, emana halenă alcoolică şi se afla într-o stare vădită de ebrietate.
Polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să oprească autoturismul şi să scoată cheile din contact, însă acesta a refuzat, având o atitudinea recalcitrantă, motiv pentru care, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava au procedat la scoaterea acestuia din autoturism şi imobilizarea prin încătuşare.
Întrucât în urma testării de mai multe ori cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost „Eroare”, bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă, acesta a refuzat prelevarea probelor.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” şi ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, bărbatul de 38 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, 12.01.2017 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate.
Mai nouă Mai veche