Bărbat reținut de polițiști după o bătaie într-un restaurant din Șcheia



Poliţiştii judiciarişti au dispus reţinerea unui bărbat implicat într-un scandal şi atrag atenţia că vor dispune măsuri preventive privative de libertate în toate cazurile în care se tulbură în mod grav ordinea şi liniştea publică, nefiind tolerate comportamente de natură a induce un sentiment de insecuritate în comunitate.

La 02.01.2017, ora 00:15, prin SNUAU 112 s-a sesizat faptul că la un restaurant din comuna Șcheia, are loc un scandal.
Din verificări a rezultat că la 02.01.2017, în jurul orei 00.12, un tânăr de 32 ani, localnic, s-a deplasat la un restaurant, loc în care și-a făcut apariția și un bărbat de 41 ani, tot din localitate, între cei doi izbucnind un conflict spontan.
În urma efectuării cercetărilor s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între cei doi s-a iscat un conflict verbal, în urma căruia cei doi s-au agresat reciproc.
Totodată s-a reclamat distrugerea unei clanțe de la ușă și a unei măști ornamentale, administratorul localului evaluând pagubele produse la suma de 2.000 lei.
La 05.01.2017 s-au continuat cercetările, prin ordonanța din 04.01.2017 dispunându-se extinderea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de „tulburarea ordinii și liniștii publice”.
De asemenea, în baza probatoriului administrat s-a dispus reţinerea bărbatului de 41 de ani pentru 24 ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche