Burdujeni: Portofel furat dintr-o mașină parcată pe strada Florilor

La data de 04.01.2017, ora 02.15, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, de 32 ani, localnic, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în autoturismul parcat pe strada Florilor, din localitatea de domiciliu, prin spargerea geamului de la portiera stânga faţă, de unde au sustras un portofel în care avea acte şi bani.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în 03/04.01.2017, în jurul orei 01.00, reclamantul a parcat autoturismul, pe strada Florilor, în apropierea intersecţiei cu strada Gheorghe Doja şi a intrat într-un local unde a stat până în jurul orei 02.10, când a fost anunţat că geamul portierei din partea stângă faţă al maşinii este spart.
După ce a verificat a constatat că din autoturism, din buzunarul portierei, a fost sustras un portofel, în care avea actele personale, precum şi suma de 1200 lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Atenţie la modul de asigurare a autoturismelor!

Poliţiştii recomandă şoferilor să nu lase bunuri de valoare la vedere în autoturisme şi să asigure maşinile cu sisteme de securitate. De asemenea, recomandăm parcarea vehiculelor doar în locuri special amenajate şi iluminate corespunzător. Nu uşuraţi şi facilitaţi activitatea infractorilor prin superficialitatea în asigurarea vehiculelor. Neglijenţa vă poate costa scump!
Mai nouă Mai veche