Coșna: Basarabean cu permis fals, prins la radar pe DN 17

La data de 03.01.2017, ora 18.43, un echipaj de poliţie rutieră, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere şi control trafic pe DN 17, din comuna Coșna, sat Podu Coșnei, au depistat cu aparatul radar un autoturism ce se deplasa cu viteza de 79 km/h în localitate, motiv pentru care s-a procedat la oprirea acestuia.
La solicitarea documentelor, conducătorul auto a prezentat pentru control documentele autoturismului eliberate de autoritățile cehe, pașaport temporar român și un permis de conducere eliberat de către autoritățile române.
În urma verificării documentelor s-a stabilit că la volanul autoturismului se afla un bărbat, de 39 ani, din Republica Moldova, ocazie cu care s-a procedat la verificarea în baza de date, stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere eliberat de autoritățile române valabil pentru vreo categorie, iar permisul de conducere prezentat este fals.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale.
Mai nouă Mai veche