Cum l-au pierdut polițiștii prin spital pe Ganț, șoferul care a rupt semaforul de la Nordic



Cristian Bordeanu, zis „Ganț”, șoferul care a rupt semaforul de la Nordic a fost dat în urmărire după ce Judecătoria Suceava a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă în lipsă. Iată firul evenimentelor:

Marți, 27 decembrie, după accidentul în care a rupt semaforul și a rănit un pieton, Ganț a fost internat la Spitalul Județean Suceava. Pentru că era rănit nu a fost testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. La prima probă a rezultat o alcoolemie de 2,55 la mie în sânge, iar la a doua probă alcoolemia a fost 2,4 la mie.

Miercuri dimineață, la Nordic s-a produs accidentul în care au murit doi clienți dintr-un taxi. Ganț a aflat în spital despre acest accident și s-a făcut nevăzut.

Între timp, polițiștii așteptau ca individul să-și revină din mahmureală pentru a-l reține pentru 24 de ore, dar s-au trezit că nu mai au pe cine să încătușeze. Joi, 29 decembrie, după ce l-au pierdut, polițiștii au cerut Judecătoriei Suceava emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele lui Cristian Bordeanu.

Mandatul de arestare a fost aprobat de instanță vineri, 30 decembrie.

Polițiștii nu au reușit să-l găsească și l-au dat în urmărire abia luni, 2 ianuarie.

Pe același subiect:

Mai nouă Mai veche