FOTO Accident în lanţ la Gura Humorului



La 20.01.2017, în jurul orei 12.45, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localităţii Gura Humorului, datorită faptului că, nu a păstrat o distanţă suficientă, un bărbat de 33 de ani, din comuna Păltinoasa, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 38 de ani, din oraşul Gura Humorului, oprit pentru a efectua un viraj la stânga.
În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a fost acroşat de autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din judeţul Botoşani, care, apoi, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un şanţ.
În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 31 de ani, cetățean moldovean, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din județul Botoșani și a unei femei de 38 de ani, din orașul Gura Humorului, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani, din localitate.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.









Mai nouă Mai veche