Frătăuții Vechi: Șofer cu permisul reținut, depistat la volan pe DJ 178C

La data de 30.12.2016, ora 05.25, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DJ 178C, pe raza comunei Frătăuții Vechi, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 30 de ani și în care se afla ca pasager fratele său, ambii din localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere reținut la 15.08.2016, pentru comiterea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „refuz de recoltare probe biologice” în prezent având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.
Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Mai nouă Mai veche